Yorben Van Dortmont in debat

De twintigjarige Yorben van Dortmont, 4e op de lijst van Gemeente Belang Krimpenerwaard heeft woensdagavond in de aula van het Schoonhovens College gedebatteerd tijdens het Schoonhovens verkiezingsdebat met gevestigde lokale politici uit Schoonhoven. Dit debat was het eerste openbare politieke optreden van de twintigjarige politicus uit Schoonhoven.

Yorben heeft met verve de standpunten van Gemeente Belang Krimpenerwaard neergezet. Het behoud van de opleidingen voor goud- en zilversmid, juwelier en uurwerkmaker aan de Vakschool Schoonhoven verdienen een passende huisvesting gaf Yorben aan. Schoonhoven is en blijft de zilverstad in de visie van Gemeente Belang Krimpenerwaard.

Een stevig pleidooi van Yorben voor een service- en dienstverlenende digitale gemeente die dicht bij haar inwoners en ondernemers staat. In de visie van Yorben is dienstverlenend maatwerk de toekomst. En waar nodig en wenselijk verleent de gemeente service aan huis. Niet uitgaan van onmogelijkheden maar mogelijkheden creëren om de service- en dienstverlening van de gemeente te optimaliseren.

Daarnaast werd er over de mantelzorges gedebatteerd. Yorben verwoorden het als volgt. Mantelzorgers verdienen maximale aandacht, waardering en
ondersteuning onder andere via respijtzorg.

De jonge politicus kon na afloop veel complimenten in ontvangst nemen. Opmerkingen, als lef, durf, goed voorbereid viel Yorben ten deel.
Kortom, een prima presentatie van onze partij door een enthousiast jong politiek talent. Yorben van Dortmont, Lijst 8 Gemeente Belang Krimpenerwaard