Commissie unaniem voor herinrichting natuurgebied De Groote Zaag

De herinrichting natuurgebied De Groote Zaag kan doorgang vinden. De commissie was unaniem in haar oordeel. ” Dit prachtige stukje natuur in de Krimpenerwaard verdient een metamorfose”.  De herinrichting van het natuurgebied De Groote Zaag staat als hamerpunt geagendeerd voor de raadsvergadering van april.

Het verzoek van Gemeente Belang Krimpenerwaard om bij de behandeling van dit agendapunt de landschapsarchitect een presentatie te laten verzorgen werd gehonoreerd. In een korte maar duidelijke presentatie gaf de landschapsarchitect een toelichting op de herinrichting van het natuurgebied.

Wethouder Dilia Blok (Gemeente Belang Krimpenerwaard) was zeer tevreden met de unanieme steun van de commissie. De wethouder gaf aan dat de herinrichting van natuurgebied De Groote Zaag een prachtige aanvulling aan het recreatieve en toeristische aanbod van de Krimpenerwaard is.

Gemeente Belang Krimpenerwaard heeft al op een eerder moment artikelen op haar site met betrekking tot de herinrichting natuurgebied De Groote Zaag geplaatst.