Gemeente Krimpenerwaard steekt handen uit de mouwen

Het college van B&W en 250 medewerkers van de gemeente Krimpenerwaard hebben donderdag de handen uit de mouwen gestoken tijdens de actie ‘KrimpenerwaardDoet!’

2015 03 19 College aan de slag tijdens KrimpenerwaardDOET 1 (1)

Er werden klussen verricht voor ruim dertig verschillende maatschappelijke organisaties in de gemeente. Door mee te doen aan KrimpenerwaardDoet! wilden de collegeleden en medewerkers laten zien dat de gemeente vrijwilligerswerk waardeert. Ook ontmoetten zij hierdoor veel inwoners.

Zwerfvuil                                                                                                                                       Er werden veel verschillende klussen verricht: van snoeien en tuinwerkzaamheden tot verven en het begeleiden van ouderen en mensen met een beperking.De collegeleden hebben in de ochtend zwerfvuil opgeruimd in Schoonhoven. In de middag hielpen wethouders mee bij zorgcentrum de Westerweeren in Bergambacht.

IMG_0047NLDoet                                                                                                                                         De  leden van de gemeenteraad en de raadscommissies doen zaterdag 21 maart mee aan de landelijke vrijwilligersactie NLDoet.