Wethouder Dilia Blok overhandigt sleutel nieuwe bewoners

Woensdagmiddag overhandigde wethouder Dilia Blok (Gemeente Belang Krimpenerwaard) op symbolisch wijze de sleutel aan Tom Hoogerwaard en Femke Boer, de nieuwe bewoners van de onlangs opgeleverde woning aan het Wapenschild in Bergambacht. Tom en Femke zijn beiden afkomstig uit Bergambacht.

DSC_3073kopie

Eind maart kregen alle bewoners de sleutel van hun gloednieuwe huis in het plan Dijklaan West II. Alle reden om hier op een feestelijke manier bij stil te staan, vond ontwikkelaar BPD. Dus was er woensdag 25 maart een feestje op de bouwplaats. Na de officiële handeling sprak een aantal mensen mooie woorden, waarna het glas werd geheven. Een leuke gelegenheid voor de nieuwe buren om kennis met elkaar te maken en tips.

Nieuw woningaanbod                                                                                                        Na de succesvolle verkoop van woningen in fase 1b, heeft ontwikkelaar BPD eind vorig jaar ook fase 1c in verkoop gebracht. Ook in deze fase zijn er weer rijwoningen, vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar. Wie nog interesse heeft in een nieuwbouwhuis dat je nog helemaal naar eigen smaak en idee kunt inrichten, doet er goed aan de projectwebsite te bezoeken. Hierop is altijd het actuele woningaanbod te vinden. www.dijklaanwest.nl