Koningsdag in de Krimpenerwaard

De 11 kernen in de nieuwe gemeente Krimpenerwaard vieren ook dit jaar Koningsdag! Ieder dorp of iedere stad heeft een eigen Oranjeprogramma samengesteld vol feestelijke activiteiten.

Koningsdagnaamloos

Aubades                                                                                                                                        In de meeste kernen wordt een aubade, waarbij het volk gezamenlijk de Koning toezingt, gehouden. Hieronder kunt u lezen in welke kern en op welk tijdstip de aubades worden gehouden. De aubades worden bijgewoond door een vertegenwoordiger van het college van burgemeester en wethouders. Burgemeester Tjerk Bruinsma zal dit jaar de aubade in Schoonhoven bijwonen.

Klik hier voor de programma’s voor de viering van Koningsdag in de Krimpenerwaard.