Officiële opening De Primeur door wethouder Dilia Blok

Wethouder Dilia Blok (Gemeente Belang Krimpenerwaard) verricht donderdag 9 april de officiële opening van appartementencomplex De Primeur in Krimpen aan den Lek. Ter gelegenheid hiervan verzorgen QuaWonen en Artica Vastgoedontwikkeling een theatervoorstelling voor de bewoners.

daktuin-de-primeur_detail

De officiële openingshandeling bestaat uit het onthullen van de nieuwe entree, een geschenk van Artica aan de bewoners. Wie het gebouw zelf wel eens van binnen wil bekijken, is deze dag welkom tussen 14.30 en 17.00 uur. Ook de modelwoningen zijn open.

De Primeur is een van de zes gebouwen die het nieuwe dorpshart van Krimpen aan de Lek karakteriseert.

De nieuwe bewoners, huurders en kopers, wonen er nu sinds enkele maanden. Tijd om wat nader met elkaar kennis te maken, zo vinden QuaWonen en Artica. Zij nodigen bewoners daarom uit om tegen 17.00 uur naar het tijdelijke Cultuurhuis te komen (Hoofdstraat 16). Daar wacht hen een toepasselijke theatervoorstelling.