Officiële start nieuwbouw 11 huurwoningen in Haastrecht

Jacques Reniers, directeur van Groen Wonen Vlist en wethouder Dilia Blok (Gemeente Belang Krimpenerwaard) gaven donderdag het startsein voor de bouw van 11 sociale huurwoningen in Haastrecht.

groenwonen01

Zij deden dit onder toeziend oog van een grote groep genodigden en belangstellenden. Wethouder Dilia Blok bediende vakkundig de kraan waarmee de laatste vloerplaat gelegd werd.

Nieuwbouw Agterpoort  (1)

Er komen eengezinswoningen met de slaapkamer op de begane grond, die uitermate geschikt zijn voor (oudere) mensen in een rolstoel. En er worden 2 eengezinswoningen gebouwd, geschikt voor grotere gezinnen. De woningen worden gebouwd aan de Bredeweg in Haastrecht.

De bouw wordt uitgevoerd door bouwbedrijf Frans Vink en Zonen B.V. uit Moordrecht. De woningen worden naar verwachting eind 2015 opgeleverd.

Gemeente Belang Krimpenerwaard is zeer content met de bouw van elf sociale huurwoningen in Haastrecht. De elf woningen zijn een prima impuls voor de leefbaarheid in Haastrecht.

Namens Gemeente Belang Krimpenerwaard aanwezig bij de officiële start van dit nieuwbouwproject de raads en commissieleden Ben Schamper, Leon de Wit en Piet van Dam.

Klik hier voor het artikel “Agterpoort Haastrecht: na renovatie nu nieuwbouw”