SMHC krijgt kunstgrasveld op accommodatie Mets

Wethouder Lavinja Sleeuwenhoek
 Lavinja Sleeuwenhoek

De Schoonhovense hockeyclub SMHC krijgt een tweede kunstgrasveld, en wel op het complex van honkbalvereniging Mets.

Dat is het resultaat van onderhandelingen tussen wethouder Lavinja Sleeuwenhoek (Gemeente Belang Krimpenerwaard) en vertegenwoordigers van beide verenigingen.

Jeugd                                                                                                                                         Honkbalvereniging Mets is vrijwel ter ziele, terwijl SMHC groeit als kool. Vooral jeugdspelers stromen toe.

Al eerder waren er gesprekken tussen de voormalige gemeente Schoonhoven en beide verenigingsbesturen, maar die leverden geen doorbraak op. Het gebruik of de eventuele overname van het clubhuis van Mets wordt in een later stadium besproken.

SHC!naamloos