Wethouder Lavinja Sleeuwenhoek op de tatami

CCNw-V1UgAAD9PM

In het kader van het project “schooljudo” trok wethouder Lavinja Sleeuwenhoek (Gemeente Belang Krimpenerwaard vandaag in Bergambacht haar judopak aan en ging de tatami op.

Schooljudo helpt kinderen in hun ontwikkeling op sociaal en motorisch gebied. Gewoon tijdens schooltijd. We maken de lessen onvergetelijk door met echte Schooljudo pakken en judomatten de gymzaal om te toveren tot dojo.

Onze Entertrainers geven de lessen. Zij zorgen ervoor dat de kinderen met plezier op de mat staan en met een glimlach de gymzaal verlaten. Plezier is niet voor niets één van de zeven Schooljudo waarden. Het programma wordt (optioneel) afgesloten met een clinic. Daar krijgen de kinderen de kans om een wereldtopper te ontmoeten en samen met hem of haar te Schooljudoën. Natuurlijk worden alle ouders en belangstellenden uitgenodigd om dit judofeest bij te wonen.

CCNw-VDUMAEjgrg

Dit jaar hebben meer dan 22.000 kinderen vanuit heel Nederland meegedaan aan Schooljudo. Eind 2015 hopen wij dit aantal verdubbeld te hebben. Om nog meer kinderen onze waarden mee te geven.

Meer informatie over schooljudo. Klik hier