Klankbordgroep Jongeren enthousiast van start!

Op acht september is de door de gemeenteraad ingestelde klankbordgroep van jongeren voor de eerste keer bijeen geweest.

jeugd1cr3suskwyaa8jnvDe klankbordgroep koos Stella den Hartog als voorzitter en Ernst Pols en Jeffrey van de Lagemaat als vice-voorzitters. De klankbordgroep wordt ambtelijk ondersteund door de griffie.

De klankbordgroep besprak in aanwezigheid van de burgemeester, ambtenaar OOV (openbare orde en veiligheid)Rik Ros en jongerenwerker Wouter Rijneveld over het horecabeleid en de sluitingstijden.

Hierover brengt de klankbordgroep binnenkort een officieel advies uit aan de burgemeester en de gemeenteraad. De klankbordgroep heeft verder besloten dat zij ook over andere (beleids)onderwerpen aan het gemeentebestuur wil gaan adviseren.

klankbord-groep

De volgende bijeenkomst staat gepland voor 10 oktober.