Krimpenerwaard straatvoetbalkampioenschap

voetbalimagesHet jongerenwerk Krimpenerwaard organiseert dit najaar voor de tweede keer het straatvoetbalkampioenschap van de Krimpenerwaard. Deze maand strijden in alle kernen jongeren in twee leeftijdscategorieën tijdens de voorrondes om hun dorp te mogen vertegenwoordigen in de finale. De finale wordt op woensdag 19 oktober gehouden in sporthal “De Drie Maenen” in Ouderkerk aan den IJssel.

Voor de data en locaties  van de voorrondes kunnen jongeren terecht op de Facebook- en instagrampagina “Jongerenwerk Krimpenerwaard”.

Tijdens de finale op woensdag 19 oktober staan gezondheid, respect, samenhorigheid en fairplay centraal.

Lijkt het u leuk om tijdens onze activiteiten uw steentje bij te dragen? Wij zijn nog op zoek naar scheidsrechters. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het e-mailadres: jongerenwerk@krimpenerwaard.nl.