Speeddaten met Gemeente Belang Krimpenerwaard

Cursisten van de cursus Politiek Actief, speeddaten met onze raadsleden Ben Schamper en Willem Schoof tijdens de cursus Politiek Actief in het raadhuis in Lekkerkerk.

speed1cyx_c9vwgaatpen-2

De cursus politiek actief wordt georganiseerd door de gemeente Krimpenerwaard, Bodegraven-Reeuwijk en Waddinxveen. Het biedt inwoners de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen van de lokale politiek. Hiermee hoopt de gemeente inwoners enthousiast te maken om politiek actief te worden, bijvoorbeeld als lid van een politieke partij, in een adviesraad of als raadslid.

img_4108

  Ben Schamper – Willem Schoof

De cursus Politiek Actief is bedoeld voor iedereen die erover nadenkt politiek actief te worden, maar nog niet precies weet wat de mogelijkheden zijn. Het speeddaten met raadsleden was een onderdeel van de derde cursusavond. De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten die telkens in een andere gemeente plaatsvinden. De cursus wordt afgesloten met het bijwonen van een raadsvergadering in de gemeente van de cursist.