Stichting Promotie Krimpenerwaard komt met Food Kaart

Stichting Promotie Krimpenerwaard lanceert binnenkort een Food Kaart. Daarop staat informatie over waar in de Krimpenerwaard streekproducten worden aangeboden. Er komt zowel een papieren als een digitale versie.

streekproducten-uit-de-krimpenerwaard-640x427

“De Food Kaart geeft een compleet overzicht van al het lekkers wat in de Krimpenerwaard en in Krimpen aan den IJssel verkrijgbaar is”, vertelt projectleider Arike Mijnlieff.

De kaart zal onder meer worden toegevoegd aan de Krimpenerwaard (kerst)pakketten en daarnaast verspreid worden in de regio. Op de website van Uit in de Waard zal bovendien een digitale versie worden opgenomen.

Mijnlieff: “Er is al een indrukwekkende lijst van prachtige producten, maar misschien missen we er nog. Om de kaart zo compleet mogelijk te krijgen, roepen we producenten van één of meerdere streekproducten op zich te melden.

Dat kan via info@proefdekrimpenerwaard.nl onder vermelding van naam, contactgegevens en producten die worden aangeboden.”