Willem Schoof keert terug als fractievoorzitter

Na bijna een jaar van afwezigheid vanwege gezondheidsproblemen keert Willem Schoof per 1 januari weer terug als fractievoorzitter van Gemeente Belang Krimpenerwaard.

Willem Schoof
      Willem Schoof

Tijdens zijn afwezigheid is Willem vervangen door Pascal van der Hek. De plaats van Pascal werd tijdelijk door Eddo Mondriaan ingenomen. De politiek los laten tijdens zijn afwezigheid was voor Willem geen optie. Hij bezocht weliswaar geen bijeenkomsten en vergaderingen maar achter de schermen hield hij contact met de fractie.

Een woord van dank namens Gemeente Belang Krimpenerwaard aan Pascal van der Hek en Eddo Mondriaan voor hun inzet in de afgelopen periode. Willem is er klaar voor om weer deelgenoot van de fractie te zijn en de politieke werkwijze van Gemeente Belang Krimpenerwaard te continueren in de Krimpenerwaard.