Onthulling ‘Wall of Fame’ door wethouder Lavinja Sleeuwenhoek

Tijdens de Nieuwjaarsinstuif van de Stichting Stolwijk Ontmoet in Het Kwartier onthulde wethouder Lavinja Sleeuwenhoek (Gemeente Belang Krimpenerwaard) de ‘Wall of Fame’.

Dit kunstwerk, ontworpen door graficus Cees Dogterom, bestaat uit een collage van foto’s van de donateurs, die tijdens de verbouwing van het maatschappelijk en cultureel centrum een financiële bijdrage schonken. Ook zijn veel logo’s opgenomen van bedrijven die een bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van Het Kwartier.

Tijdens zijn nieuwjaarsspeech bedankte voorzitter Aris Neven de vele vrijwilligers en het bedrijfsleven voor hun inzet voor Het Kwartier.

Stichting Stolwijk Ontmoet kocht in 2014 het verouderde partycentrum De Stolp van de gemeente Vlist om de maatschappelijke functie van het complex te behouden voor de dorpsgemeenschap van Stolwijk.

Na een flinke verbouwing is Het Kwartier nu een multifunctioneel gemeenschapscentrum waar vele (culturele) activiteiten plaatsvinden en op deze wijze een bijdrage leveren aan de vitaliteit en leefbaarheid van Stolwijk.