Prijswinnaars burgerpeiling en klanttevredenheidsonderzoek

In de zomerperiode heeft de gemeente Krimpenerwaard een burgerpeiling en diverse klanttevredenheidsonderzoeken laten uitvoeren. Onder alle inzenders van de vragenlijsten is een aantal cadeaubonnen verloot. De winnaars zijn door wethouder Lavinja Sleeuwenhoek (Gemeente Belang Krimpenerwaard) uitgenodigd voor een gesprek over dienstverlening. De wethouder heette de aanwezigen welkom in het gemeentekantoor in Stolwijk. De wethouder vertelde hierbij over de diverse mogelijkheden die de gemeente biedt op het gebied van dienstverlening, zoals het thuisbezorgen van de reisdocumenten.

winnaars-burgerpeiling-2

Daarnaast vertelde zij onder andere over de dienstverlening op maat: wanneer u niet in staat bent om zelf naar het Klant Contact Centrum (KCC) in Stolwijk te komen, is het mogelijk dat de medewerkers naar u toe komen om uw aanvraag in behandeling te nemen.

Tijdens het gesprek kwamen ook andere onderwerpen aan bod. Hierbij ging het bijvoorbeeld over de bereikbaarheid via e-mail, dit is een belangrijk aandachtspunt voor de gemeente. Maar ook overlast van hondenpoep en de gladheidsbestrijding kwamen aan de orde.

Tot slot bedankte wethouder Lavinja Sleeuwenhoek de inzenders voor hun deelname. Als dank kregen zij een Krimpenerwaard-cadeaubon ter waarde van € 25. De gemeente is blij met de inbreng van de inwoners de gemeente wil graag van de inwoners leren om het in de toekomst nog beter te doen!

Klik hier voor een eerder gepubliceerd artikel over bovenstaand onderwerp.

(Bron:Gemeente Krimpenerwaard)