Eropuit in de Krimpenerwaard

Het zomerseizoen is weer aangebroken. De perfecte tijd om alle mooie plekjes die de gemeente rijk is te verkennen. Maak een wandeling of trek er op uit met de fiets.

Wandelen                                                                                                                            Te voet de Krimpenerwaard verkennen. Tijd om te kijken naar flora en fauna. De Krimpenerwaard beschikt over een knooppuntensysteem voor wandelaars. De knooppunten zijn middels bordjes aangegeven langs de routes.

Kijk voor meer informatie over het knooppuntensysteem en diverse wandelroutes op www.uitindewaard.nl/naar-buiten/wandelen/

Fietsen                                                                                                                                  Op de fiets door de Krimpenerwaard?  Middels het welbekende fietsknooppuntensysteem  kunt u uw eigen route uitstippelen aan de hand van de cijfers van de fietsknooppunten. U volgt de genummerde borden in de richting van de pijl van knooppunt naar knooppunt.

Kijk voor meer informatie over fietsroutes in de Krimpenerwaard op: www.route.nl/krimpenerwaard