Gemeente Belang Krimpenerwaard op Bartholomeusdag

Gemeente Belang Krimpenerwaard staat zaterdag 29 september met een kraam op Bartholomeusdag in Schoonhoven. Hiermee wil de partij haar lokaal politiek werk bij de inwoners onder de aandacht brengen.

Op Bartholomeusdag wil Gemeente Belang Krimpenerwaard graag van de bezoekers weten wat zij belangrijk vinden in hun woonomgeving. Gemeente Belang Krimpenerwaard zal uw inbreng gebruiken om het gemeentelijk beleid waar mogelijk te optimaliseren.

In de kraam staat een ideeënbus waar wensen en ideeën in gedeponeerd kunnen worden. Men kan opschrijven wat men belangrijk vindt. Daarnaast worden de bezoekers aan onze kraam in de gelegenheid gesteld om mee te doen aan de quiz “Herken de voormalige gemeentewapens uit de Krimpenerwaard”.

U bent van harte welkom in de kraam van Gemeente Belang Krimpenerwaard.