Vragen over voortgang dorpshart Krimpen a/d Lek

In de media (AD) aandacht naar aanleiding van vragen van Raadslid Wisja Pannekoek over voortgang dorpshart Krimpen a/d Lek tijdens de commissievergadering van afgelopen dinsdag.

Onderstaand artikel is eerder gepubliceerd op deze site.

Vragen                              Raadslid Wisja Pannekoek zal namens Gemeente Belang Krimpenerwaard tijdens het vragenhalfuurtje Raadscommissie Ruimte en Financiën d.d. 11 september onderstaande vragen aan het college stellen.

Enkele weken geleden verschenen er op Internet, o.a. bij een makelaar, plaatjes van de te bouwen Waag in Krimpen a/d Lek. Gezien de politieke historie van het plan is Gemeente Belang Krimpenerwaard benieuwd naar de laatste stand van zake omtrent dit gebouw. Is het mogelijk om de raad de definitieve impressies toe te sturen?

Gemeente Belang Krimpenerwaard is ook benieuwd naar de voortgang van de andere gebouwen in het dorpshart Krimpen, kan het college daar kort de stand van zaken toelichten?

VGBK_ gebouw de Waag_ Krimpen aan de Lek

Klik hier voor een eerder gepubliceerd artikel over dit onderwerp.

De afstand tussen het Cultuurhuis en het aangepaste ontwerp van de Waag is (na het overleg in de gemeenteraad) nu zo’n 7,8 meter. Hier een realistisch beeld van de doorgang in zuidelijke richting. Links de ingang van het het Cultuurhuis, rechts gebouw de Waag, daarnaast het bestaande gebouw de Waterpoort. (Bron: De Markt van Krimpen)