Wereldcafé Omgevingsvisie

Op 27 september vindt er een 2e bijeenkomst Wereldcafé plaats over de Omgevingsvisie Krimpenerwaard. Deze start om 19.30 uur. De bijeenkomst vindt plaats in Het Kwartier aan de Jan Steenlaan 16b, 2821 VB in Stolwijk. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Deze avond bent u van harte welkom om mee te praten over de identiteit en kwaliteiten, trends en kernvraagstukken van de gemeente Krimpenerwaard!

Wereldcafé en omgevingsvisie                                                                                    Het wereldcafé is een volgende stap in de ontwikkeling van de Omgevingsvisie Krimpenerwaard. In de afgelopen maanden heeft de gemeente belangrijke onderwerpen opgehaald die er leven bij inwoners, ondernemers, organisaties en raadsleden. Dat is gebeurd bij diverse druk bezochte bijeenkomsten, via een enquête (op website en via ansichtkaarten) en met vlogs.

Klik hier voor meer informatie.