Mooi resultaat Gemeente Krimpenerwaard onderzoek bereikbaarheid

Gemeente Belang Krimpenerwaard is content met het onderzoeksresultaat bereikbaarheid gemeente Krimpenerwaard. Gemeente Krimpenerwaard scoort op alle aspecten positief. Daarnaast heeft het college aangegeven dat er in de komende periode er ingezet gaat worden om de (digitale) dienstverlening te optimaliseren.

‘’Wij Verdienen Beter’’ voert al vier jaar een onderzoek uit naar de bereikbaarheid van de gemeente. In 2018 kregen alle 380 gemeenten per e-mail of via een webformulier de volgende vraag voorgelegd. Waar is de gemeentebegroting te vinden? Overeenkomstig de e-mailgedragslijn voor overheden moeten gemeente deze vraag binnen twee werkdagen beantwoorden.

De gemeente Krimpenerwaard behoort tot de 108 gemeenten die positief scoort op alle uitgevraagde aspecten. De uitgevraagde aspecten en de score van Krimpenerwaard staan in onderstaand overzicht.

Klik hier voor de onderzoekresultaten van de gemeente Krimpenerwaard.

Klik hier voor meer informatie over Wij Verdienen Beter.