Praatje Pot in Stolwijk

Met de inmiddels bekende statafel voor het “Praatje Pot gesprek” stond Gemeente Belang Krimpenerwaard vrijdag 9 november op het Dorpsplein  in Stolwijk.

De verkeersveiligheid, woningbouw voor senioren en het groenonderhoud in de eigen wijk waren o.a. onderwerpen van gesprek.

In een van de gesprekken werd het volgende aangegeven. In de voormalige gemeente Vlist kon je als inwoner een (klein) stukje groen van de gemeente adopteren om op deze wijze in samenwerking met de gemeente het groen in de directe leefomgeving te onderhouden. Het zogenaamde groenadoptieplan.

Gemeente Belang Krimpenerwaard kreeg het advies mee. “Kijk daar nog eens na of er mogelijkheden zijn op om het groenadoptieplan in de gemeente Krimpenerwaard te introduceren”. Goed advies, Gemeente Belang Krimpenerwaard gaat ermee aan de slag. Wordt vervolgd.

Op woensdag 21 november staat de statafel vanaf 09.00 uur op de weekmarkt in Schoonhoven.