Jan van de Vrie vrijwilliger van het jaar!

Tijdens de waarderingsavond voor onze vrijwilligers in Cultureel Centrum Het Kwartier in Stolwijk is Jan van de Vrie benoemd tot vrijwilliger van het

Gemeente Belang Krimpenerwaard maakt een hele diepe buiging voor alle vrijwilligers voor hun enorme inzet. Veel dank hiervoor.

Afgelopen vrijdag vond de Dag van de Vrijwilliger plaats. In onze gemeente zijn duizenden bevlogen en betrokken vrijwilligers actief. Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze gemeente. Het college van burgemeesters en wethouders waardeert deze inzet enorm en daarom zette zij haar vrijwilligers en de lokale vrijwilligersinitiatieven in het zonnetje.

Ruim 350 vrijwilligers gingen in op de uitnodiging en genoten van een buffet in Cultureel Centrum Het Kwartier in Stolwijk.

Wethouder Lavinja Sleeuwenhoek reikte tijdens de Waarderingsavond de Vrijwilliger van het Jaarbokaal uit aan Jan van de Vrie. Burgemeester Roel Cazemier mocht hem de Krimpenerwaardspeld opspelden. De heer Van de Vrie zet zich al jaren in als een echte verbinder voor de inwoners in Krimpen aan de Lek en daarbuiten.

Wethouder Lavinja Sleeuwenhoek maakte vervolgens bekend welke vrijwilligersinitiatieven in de prijzen zijn gevallen. De vrijwilligers die zich hebben bezig gehouden met de organisatie van Wereldvluchtelingendag, het project HartveiligWonen en het 125-jarig jubileum van muziekvereniging Excelsior uit Ouderkerk aan den IJssel mochten een cheque ter waarde van €1.000,- mee naar huis nemen.

(Bron: Gemeente Krimpenerwaard)