Samen op weg naar glasvezel!

Glasvezel in het buitengebied van Krimpenerwaard is hard nodig. Het is niet alleen beter voor het ondernemersklimaat, de werkgelegenheid en de infrastructuur, ook zorgt glasvezel ervoor dat u klaar bent voor alle toekomstige digitale ontwikkelingen op het gebied van werken, wonen, studeren, veiligheid en zorg op afstand. Daarom is op 1 oktober de glasvezelcampagne gestart in het buitengebied. Samen op weg naar glasvezel!

Voordat de aanleg van glasvezel van start kan gaan, is als voorwaarde gesteld dat minimaal 40% van de huishoudens zich inschrijft voor een abonnement. Vraagbundeling wordt dit genoemd. Daarom de vraag, schrijf je voor 17 december voor snel internet en scherpe televisie in het buitengebied van de Krimpenerwaard in. Wordt de vraagbundeling van 40% niet gehaald dan gaat de aanleg van glasvezel in het buitengebied niet door. De teller staat momenteel op 25% (datum 7/12/18) dus nog 15% te gaan.

Daarom is het heel belangrijk om u zo snel mogelijk in te schrijven om snel internet voor nu en de toekomst in het buitengebied van de Krimpenerwaard te realiseren.

Klik hier voor een eerder gepubliceerd artikel over dit onderwerp.

Klik hier voor informatie om in te schrijven.