Beperk spreektijd politici

Het boodschappen doen duurde vandaag wat langer dan gebruikelijk. Reden, door behoorlijk wat mensen aangesproken over het pleidooi voor het invoeren van spreektijd tijdens commissievergade -ringen. “Die lange betogen zijn niet meer te volgen” was de teneur van de opmerkingen, “is het nu zo moeilijk om het kort en bondig te houden” gaf een ander aan. Ondertussen het boodschappenlijstje afgewerkt, afgerekend en een ieder bedankt voor haar of zijn inbreng, de volgende stap is het invoeren van boodschappen -spreektijd.

Vandaag in het AD Gouda artikel met als titel “Beperk spreektijd politici”.  Aanleiding voor dit artikel was het pleidooi om spreektijd in te voeren tijdens commissievergaderingen, een vergadertijd van 20.00 uur tot 23.00 uur te hanteren en korte en bondige betogen op hoofdlijnen te houden.

Willem Schoof                                                                                                  Fractievoorzitter                                                                                                        Gemeente Belang Krimpenerwaard

Klik hier voor het artikel:                                                                                        Gemeente Belang Krimpenerwaard: ‘Stel spreektijd in’

Klik hier voor het artikel:                                                                                                 Spreektijd naar grootte van fractie

Klik hier voor het een eerder gepubliceerd artikel over dit onderwerp op deze site.