Yorben van Dortmont, jonge politicus in gemeenteraad Krimpenerwaard

Vierentwintig lentes jong en commissievoorzitter in de gemeente Krimpenerwaard zijn, Yorben van Dortmont, gemeenteraadslid namens Gemeente Belang Krimpenerwaard in de gemeenteraad van Krimpenerewaard en voorzitter van de commissie Ruimte en Financiën op 12 februari.

De politiek is iets waar Yorben zich altijd al tot aantrokken voelt. Als jonge politicus wil Yorben zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen binnen de gemeente Krimpenerwaard en er voor zorgen dat iedereen optimaal kan genieten van zijn of haar leefomgeving.

Yorben is afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam waar hij de opleiding ‘’Small business en retail management’’ volgde. In dit kader wil Yorben zich o.a. inzetten voor alle ondernemers in de Krimpenerwaard en streven naar een zo goed mogelijk ondernemersklimaat.

Als jonge politicus bij de Gemeente Belang Krimpenerwaard wil Yorben een bindende factor zijn binnen de gemeente Krimpenerwaard voor al haar inwoners en ondernemers.

Jonge ambitieuze politieke talenten zijn meer dan welkom bij Gemeente Belang Krimpenerwaard. Ben je geïnteresseerd in lokale politiek en durf je net als Yorben de stap te maken, mailtje naar fractievoorzitter Willem Schoof en we nemen je mee naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

w.schoof@krimpenerwaard.nl