Wandelen in Krimpenerwaard

Team Sportservice Krimpenerwaard voert in de gemeente Krimpenerwaard het sportbeleid uit. Een van de activiteiten die zij daar hebben opgezet is “Wandelen in Krimpenerwaard”.

De wandelgroep vindt plaats op de volgende maandagen, 4 maart, 11 maart en 18 maart van 9:30 tot 10:30 uur. Op de startdatum verzorgt de Albert Heijn na afloop van het wandelen voor een lekker stuk fruit. Iedereen is welkom ongeacht het niveau of ervaring en deelname is gratis! De groep is opgedeeld in twee niveaus: een route voor instappers (2,5 km) en voor gevorderden (5 km).

De vertrekpunten zijn
9:20 uur Hoofdingang De Dertienhuizen, Krimpe a/d Lek.
9:30 uur Ingang Cultuurhuis, Krimpen a/d Lek.

Aanmelden
De Buurtsportcoach van Team Sportservice en één van de begeleiders van de gevorderde groep hebben alvast een mooie route uitgekozen. Wilt u zich aanmelden voor de wandelgroep of heeft u vragen? Mail dan naar syousofi@teamsportservice.nl.

Klik hier voor meer informatie.