Bouw Tiendhoek in volle gang

De bouw van Tiendhoek is in volle gang, 21 sociale eengezinswoningen aan de rand van Lekkerkerk met uitzicht op de polder. In de visie van Gemeente Belang Krimpenerwaard een mooi project en een impuls voor de vitaliteit en leefbaarheid voor Lekkerkerk.

Het project Tiendhoek omvat 21 sociale eengezinswoningen. De woningen worden energiezuinig volgens de laatste eisen van het bouwbesluit plus een extra isolatie van begane grond vloer, gevel en dak. Ook komt er een aantal zonnepanelen op de daken.

Met de toewijzing van de woningen van Tiendhoek wil QuaWonen de doorstroming in de gemeente Krimpenerwaard bevorderen. Dat betekent dat de woningen met voorrang worden verhuurd aan huurders van QuaWonen die een sociale huurwoning in de gemeente Krimpenerwaard achterlaten (dit kan ook een sociale huurwoning van een andere corporatie zijn).

Klik hier voor de website van QuaWonen.