Gemeente Belang Krimpenerwaard op Jaarmarkt Haastrecht

De Jaarmarkt 2019 in Haastrecht was dit jaar wederom een groot succes, ook voor Gemeente Belang Krimpenerwaard, aanwezig ditmaal met een politiek getint dartspel. De kraam van Gemeente Belang Krimpenerwaard was een ware ontmoetingsplaats. Gemeente Belang Krimpenerwaard heeft veel bezoekers te woord kunnen staan.

Wij mochten deze dag naast de collega’s van de SGP staan die ook graag even een pijltje wilde gooien, opvallend was wel dat met werpen verscheidene SGP-raadsleden de neiging hadden naar rechts te trekken.

Maar ook het serieuze gedeelte kwam ruimschoots aan bod zoals het ongenoegen over de verhoging van de toeristenbelasting door enkele gasten van camping De Nes uit Bergambacht. De voorlopige conclusie die wij hieruit hebben getrokken, dat vooral de communicatie rond de maatregel te kort heeft geschoten.

Het groenonderhoud blijft ook voor veel van onze inwoners een punt wat meer aandacht behoeft daarmee verbonden is ook de staat van onderhoud rondom de herdenkingsbank in Haastrecht die herinnert aan de evacués uit Veenendaal in 1940.

Fractie- en bestuursleden kijken terug op een geslaagde presentatie van Gemeente Belang Krimpenerwaard en het contact met onze inwoners.