Praatje Pot in Berkenwoude

Met de inmiddels bekende statafel voor het “Praatje Pot gesprek” stond Gemeente Belang Krimpenerwaard vandaag op de weekmarkt in Berkenwoude.

Het Praatje Pot werd bijzonder druk bezocht vanmorgen in Berkenwoude. De verkeersveiligheid en de voorgenomen woningbouw in Berkenwoude waren o.a. onderwerpen van gesprek, er was eensgezindheid met betrekking tot het bouwen van woningen in Berkenwoude. Er werd aangegeven dat er behoefte is aan een mix van diverse woningen. Woningen voor starters, woningen voor gezinnen en levensloopbestendig woningen.

Fractievoorzitter Willem Schoof in gesprek aan de statafel Praatje Pot

Op vrijdag 17 mei staat de statafel vanaf 15.00 uur tot 16.00 uur in het winkelcentrum in Ouderkerk a/d IJssel,op 18 mei staat de statafel vanaf 10.00 uur tot 11.00 uur in het winkelcentrum in Gouderak.

Gemeente Belang Krimpenerwaard staat op 25 mei met een kraam op de jaarmarkt in Haastrecht.

Wij ontvangen u graag voor een goed gesprek aan onze statafel.