Gemeente Belang Krimpenerwaard content met continuering Sport akkoord Krimpenerwaard

Team Sportservice Krimpenerwaard organiseerde vanavond een verenigingsavond bij de Tennis- en Padelclub Bergvliet in Haastrecht. Tijdens deze bijeenkomst is het Kracht van Sport akkoord Krimpenerwaard ondertekend door sportwethouder Irma Bultman (CDA) en de leden van het Sportakkoord kernteam en andere maatschappelijk partners die de gestelde sportambities ondersteunen. In het Kracht van Sport akkoord Krimpenerwaard zijn verschillende ambities en acties opgenomen met als doel de sport te versterken en de maatschappelijke kracht van sport optimaal te benutten.

Klik hier voor meer informatie over het Sportakkoord Krimpenerwaard.

Zoals aangegeven in ons verkiezingsprogramma is Gemeente Belang Krimpenerwaard voorstander van continuering van het Krimpenerwaardse Sport akkoord, op deze wijze houden we bewoners van de Krimpenerwaard een leven lang in beweging, versterken we sportaanbieders en zorgen we voor een aantrekkelijk en gevarieerd beweegaanbod in onze gemeente.

Carolien Jordaan

Bij de ondertekening van het Kracht van Sport akkoord Krimpenerwaard was namens Gemeente Belang Krimpenerwaard commissielid Carolien Jordaan aanwezig.

 

 

Klik hier voor een eerder gepubliceerd artikel over dit onderwerp.