Bartholomeusdag Schoonhoven

VGBK op de Bartholomeusdag 2014

VGBK op de Bartholomeusdag 2014

Zaterdag 27 september was het gezellig druk bij de kraam van Gemeente Belang Krimpenerwaard aan de Lopikerstraat. De aanwezigheid op de Bartholomeusdag was voor Gemeente Belang Krimpenerwaard een primeur. Zoals bekend vormen de lokale partijen uit de Krimpenerwaard, Werkgroep ’84 Nederlek, Gemeentebelang Bergambacht en Vrije Kiesvereniging Gemeente Belang Vlist de nieuwe Vereniging Gemeente Belang Krimpenerwaard (VGBK). Met deze nieuwe partij zal worden deelgenomen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 19 november.

Gemeente Belang Krimpenerwaard heeft veel bezoekers te woord kunnen staan, waarbij de gemeentelijke herindeling en belangrijke items als servicepunten, de zilvervakschool, woningbouw in Schoonhoven en de omschakeling in het sociaaldomein belangrijke onderwerpen van gesprek waren.

De op de moederdagbraderie in Lekkerkerk door Gemeente Belang Krimpenerwaard geïntroduceerde Krimpenerwaardpuzzel trok wederom veel deelnemers.

Gemeente Belang Krimpenerwaard zal de belangen van de inwoners centraal blijven stellen waarbij thema’s als leefbaarheid, behoud van voorzieningen, jongeren -en ouderenzorg een belangrijke rol zullen spelen.

Daarbij gaat Gemeente Belang Krimpenerwaard voor een politiek van de menselijke maat en meer participatie en correctie door de inwoners en presenteert zich hierbij als een springlevende, bruisende en ondernemende politieke partij in de Krimpenerwaard.

Gemeente Belang Krimpenerwaard kijkt terug op een zeer geslaagde  Bartholomeusdag in Schoonhoven en het contact met onze inwoners.