Gemeente Belang Krimpenerwaard komt naar u toe

Gemeente Belang Krimpenerwaard komt naar u toe

Gemeente Belang Krimpenerwaard organiseert de komende vier zaterdagen haar verkiezingstour door de Krimpenerwaard. De start is zaterdag 25 oktober in Gouderak op de markt, aanvang 10.00 uur. Vervolgens wordt een bezoek aan Stolwijk, Haastrecht, Vlist, Schoonhoven, Ammerstol en Bergambacht gedaan. De andere kernen worden in de komende weken door Gemeente Belang Krimpenerwaard aangedaan. Zie onderstaand tourschema.

Daarnaast is Gemeente Belang Krimpenerwaard de komende periode aanwezig op de verschillende markten in de Krimpenerwaard.

Gemeente Belang Krimpenerwaard (VGBK) is een lokale politiek partij die opkomt voor de inwoners en ondernemers van de gemeente Krimpenerwaard en bijdraagt aan het waarmaken van zaken die bij de inwoners en ondernemers spelen. Zo werken we samen aan een goede woon-, leef- en werkomgeving.

“Goed voor elkaar” de titel van ons verkiezingsprogramma. Vijftig kandidaten van Gemeente Belang Krimpenerwaard staan in de startblokken om samen met u de nieuwe gemeente vorm te gaan geven. Het is daarmee van eminent belang dat de inwoners van de gemeente Krimpenerwaard kunnen terugvallen op vertegenwoordigers die de plaatselijke situatie goed kennen en voor wie de leefbaarheid in de verschillende woonkernen voorop staat.

Onze politieke werkwijze wordt door onze inwoners gewaardeerd. Dit weerspiegelt in het huidige aantal raadszetels en genomen bestuursverantwoordelijkheid in de afgelopen jaren.

Gemeente Belang Krimpenerwaard is ambitieus en realistisch. De reeds bestaande en stevige sociale structuren in de Krimpenerwaard worden door de Gemeente Belang Krimpenerwaard benut en ingezet om de directe leefomgeving van onze kernen te optimaliseren. Korte communicatielijnen tussen gemeente, inwoners en ondernemers zijn een uitdaging voor de nieuwe gemeente. Een sterke gemeenschapszin is van groot belang.

Gemeente Belang Krimpenerwaard staat voor een bestuursstijl van de menselijke maat en intensieve participatie van onze inwoners en ondernemers. Nieuw beleid ontwikkelt Gemeente Belang Krimpenerwaard in samenwerking met inwoners en ondernemers. Gemeente Belang Krimpenerwaard werkt graag met inwoners en ondernemers samen.

Ondernemende politiek met een sterk gevoel voor de lokale situatie: daar staat Gemeente Belang Krimpenerwaard voor.

Stem op 19 november op Gemeente Belang Krimpenerwaard, lijst 8.

Willem Schoof
Lijsttrekker Gemeente Belang Krimpenerwaard

 

Tourschema 25 oktober Gemeente Belang Krimpenerwaard

  • 10.00 Gouderak @Markt
  • 10.30 Gouderak @Winkelcentrum
  • 11.00 Stolwijk @Dorsplein
  • 12.00 Haastrecht @Grote Haven
  • 13.00 Vlist @Vlisterstee
  • 13.30 Schoonhoven @Lopikerstraat – Haven
  • 14.30 Ammerstol
  • 15.00 Bergambacht @Hoofdstraat
  • 15.30 Bergambacht #Eind tour