Gemeente Belang Krimpenerwaard: Motie voor evaluatie herinrichting Buiten de Veerpoort

Gemeente Belang Krimpenerwaard stond zaterdag met een kraam op Bartholomeusdag Schoonhoven. Een veel terugkerend onderwerp van gesprek was de herinrichting van Buiten de Veerpoort. De herinrichting van Buiten de Veerpoort werd zowel positief als minder positief beoordeeld door de bezoekers aan de kraam van Gemeente Belang Krimpenerwaard.

De opmerkingen varieerde van “het was hoog nodig dat er wat gebeurde op deze locatie, aan veranderingen zal je even moeten wennen en het patroon van de bestrating is zeer creatief bedacht” tot kritische geluiden.  “Er wordt lukraak geparkeerd, er zijn al enkele valpartijen geweest, het opstellen van fietsen voor het veer is een probleem tot aan het groenonderhoud rond het standbeeld van Olivier van Noort.

Gemeente Belang Krimpenerwaard is van mening, dat na afronding van het project herinrichting Buiten de Veerpoort, het project te evalueren en daar waar nodig verbeterpunten aan de gemeenteraad voor te leggen.

Gemeente Belang Krimpenerwaard zal tijdens gemeenteraadsvergadering van 5 november as. een motie indienen. De motie zal worden ingediend door Gemeente Belang Krimpenerwaard gemeenteraadslid Yorben van Dortmont.

Yorben van Dortmont

Klik hier voor het artikel “Herinrichting Buiten de Veerpoort ter discussie”.

Klik hier voor meer informatie over “Herinrichting Buiten de Veerpoort”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.