Gemeente Belang Krimpenerwaard op Bartholomeusdag

Gemeente Belang Krimpenerwaard staat zaterdag 24 september met een kraam op Bartholomeusdag in Schoonhoven. Hiermee wil de lokale partij haar lokaal politiek werk bij de inwoners onder de aandacht brengen.

Gemeente Belang Krimpenerwaard wil jongeren meer bij de lokale politiek betrekken. Gemeente Belang Krimpenerwaard roept jongeren op om actief te worden in de lokale politiek. Meld je aan bij een van de politieke partijen in de gemeente, en doe mee. Blijf niet langs de kant staan maar laat je stem maar vooral je ideeën horen. Het is een oud gezegde “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”.

Dus jongeren uit de Krimpenerwaard creëer je kans, maar vooral pak je kans om mee te doen. Interesse? Bezoek de kraam van Gemeente Belang Krimpenerwaard op Bartholomeusdag in Schoonhoven.

Gemeente Belang Krimpenerwaard zet de belangen van inwoners centraal waarbij o.a. thema’s als leefbaarheid, duurzaamheid jongeren- en ouderenzorg een belangrijke rol spelen. Daarbij gaat Gemeente Belang Krimpenerwaard voor een politiek van de menselijke maat en meer participatie en correctie door de inwoners en presenteert zich hierbij als een springlevende, stabiele factor binnen de Krimpenerwaard. Op Bartholomeusdag  wil Gemeente Belang Krimpenerwaard graag van de bezoekers weten wat zij belangrijk vinden in hun woonomgeving. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan wat lokale politiek inhoudt.

De bezoekers aan de kraam van Gemeente Belang Krimpenerwaard worden uitgedaagd om hun kennis over de Krimpenerwaard te testen door mee te doen aan de Krimpenerwaardquiz met als hoofdprijs een slagroomtaart.

Kortom reden genoeg om een bezoek aan de kraam van Gemeente Belang Krimpenerwaard te brengen.

Tot zaterdag 24 september in Schoonhoven, Gemeente Belang Krimpenerwaard wil graag met u in gesprek gaan.