Gemeente Belang Krimpenerwaard op Bartholomeusdag Schoonhoven

Gemeente Belang Krimpenerwaard staat zaterdag 28 september met een kraam op Bartholomeusdag in Schoonhoven Hiermee wil de lokale partij haar lokaal politiek werk bij de inwoners onder de aandacht brengen.

Gemeente Belang Krimpenerwaard wil jongeren meer bij de lokale politiek betrekken. Gemeente Belang Krimpenerwaard roept jongeren op om actief te worden in de lokale politiek. Meld je aan bij een van de politieke partijen in de gemeente, en doe mee. Blijf niet langs de kant staan maar laat je stem maar vooral je ideeën horen. Het is een oud gezegde “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”.

Dus jongeren uit de Krimpenerwaard creëer je kans, maar vooral pak je kans om mee te doen. Interesse? Bezoek de kraam van Gemeente Belang Krimpenerwaard op Bartholomeusdag in Schoonhoven.

Gemeente Belang Krimpenerwaard zet de belangen van inwoners centraal waarbij thema’s als o.a. leefbaarheid, jongeren- en ouderenzorg een belangrijke rol spelen.

Op Bartholomeusdag wil Gemeente Belang Krimpenerwaard graag van de bezoekers weten wat zij belangrijk vinden in hun woonomgeving. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan wat lokale politiek inhoudt.

Kortom reden genoeg om een bezoek aan de kraam van Gemeente Belang Krimpenerwaard te brengen.

Tot zaterdag 28 september in Schoonhoven, Gemeente Belang Krimpenerwaard wil graag met u in gesprek gaan.