Gemeente Belang Krimpenerwaard op Moederdagbraderie Lekkerkerk

Gemeente Belang Krimpenerwaard staat zaterdag 11 mei met een kraam op de Moederdagbraderie in Lekkerkerk. Hiermee wil de partij haar lokaal politiek werk bij de inwoners onder de aandacht brengen. Op de Moederdagbraderie wil Gemeente Belang Krimpenerwaard graag van de bezoekers weten wat zij belangrijk vinden in hun woonomgeving. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan wat lokale politiek inhoudt. Gemeente Belang Krimpenerwaard zal deze inbreng gebruiken om het gemeentelijk beleid te optimaliseren.

Vanaf de start van de gemeente Krimpenerwaard in 2015 is Gemeente Belang Krimpenerwaard vertegenwoordigd in de verschillende coalities en met wethouders vertegenwoordigd in het college. Gemeente Belang Krimpenerwaard kan putten uit meer dan 100 jaar lokale politieke en bestuurlijke ervaring in de Krimpenerwaard en zet deze ook in om onze mooie gemeente nog mooier te maken dan hij is.

Het is misschien niet bij iedereen bekend maar Gemeente Belang Krimpenerwaard is opgericht in 2014. Ontstaan uit de lokale politieke partijen: Werkgroep 84 (Opgericht 1984 uit Nederlek), VKGB (Opgericht 1905 uit Vlist, Gemeentebelang Bergambacht (Opgericht 1978 uit Bergambacht en Gemeente Belang Schoonhoven (Opgericht 1994 uit Schoonhoven).

Vervolgens worden de bezoekers aan de kraam van Gemeente Belang Krimpenerwaard uitgedaagd om met een spel mee te doen met een slagroomtaart als hoofdprijs.

Kortom reden genoeg om een bezoek aan de kraam van Gemeente Belang Krimpenerwaard te brengen.

Tot zaterdag in Lekkerkerk, Gemeente Belang Krimpenerwaard wil graag met u in gesprek gaan.