Heidag voor politiek Krimpenerwaard, afsluiting van het politiek jaar en start van het zomerreces

Traditioneel organiseert de griffie als afsluiting van het politieke jaar de Heidag voor College- Raads- en Commissieleden, Bodes, Griffie en leden van de Directie.

De heidag begon met een percussie workshop in het gemeentekantoor in Lekkerkerk. Gevolgd door werkbezoeken aan de kernen Gouderak, Ammerstol en Vlist.

In Gouderak werd een bezoek aan Verdouw, speeltuin ’t Het Klaverweitje en het Dorpshuis gebracht. In Ammerstol werd de kerk, de Materiaaldienst MDB en het ’t oudemannenhuisje aan de Lekdijk bezocht een tocht met het Voetveer over de Lek maakte het bezoek compleet. In Vlist werd de accommodatie van de Polsstokclub Vlist, melkveebedrijf de Jong en het kantoor van Groen Wonen Vlist bezocht.

De Heidag werd met een barbecue in Eetcafé Het Gebouw in Ammerstol afgesloten.

Gemeente Belang Krimpenerwaard kijkt terug op een geslaagde en informatieve dag, dank aan de Griffie voor de prima organisatie.

Voor Politiek Krimpenerwaard is het zomerreces nog niet gestart. Dinsdag 9 juli buigt Politiek Krimpenerwaard vanaf 16.00 uur zich over de Kadernota en woensdag 10 Juli volgt er nog een reguliere raadsvergadering om vervolgens van het zomerreces te gaan genieten.

Foto-impressie Heidag