Het jaarmarktseizoen is weer aangebroken

Onderstaand artikel gelezen op het Linkedin account van wethouder Wisja Pannekoek.

Mijn partij Gemeente Belang Krimpenerwaard staat op alle jaarmarkten in de Krimpenerwaard. Dat doen ze 4 jaar lang en niet alleen in naar aanloop van verkiezingen. Gemeentepolitiek moet dichtbij de mensen staan. Het is een mooie manier om met inwoners in gesprek te komen. Net zoals collega Pascal van der Hek (ook van Gemeente Belang) bezoek ik ook de verschillende markten.

Wethouder Wisja Pannekoek
Wethouder Wisja Pannekoek

Vanochtend op de jaarmarkt in #Haastrecht stonden de vrijwilligers van Gemaal De Hooge Boezem achter Haastrecht. De vrijwilligers van het gemaal willen het dak repareren en verkopen daarvoor dakpannen! Leuk en origineel initiatief! Dat past prima bij de mentaliteit van onze inwoners en verenigingen in Gemeente Krimpenerwaard, schouders eronder en gaan.

Vorige week was de jaarmarkt in #Lekkerkerk. Daar was o.a. de de Bibliotheek Krimpenerwaard aanwezig om inwoners te laten weten dat een bibliotheek zoveel meer is dan een verzameling boeken.

Bij de Bibliotheek Krimpenerwaard staat de inwoner centraal bij de professionele invulling van de vijf kernfuncties van de bibliotheek: informatie, educatie, literatuur, ontmoeting en cultuur.