Kwaliteitsimpuls Krimpenerhout en Loetbos

Vandaag is de eerste fase van de kwaliteitsimpuls Krimpenerhout en het Loetbos geopend. Het Loetbos en de Krimpenerhout zijn vernieuwd! Kom er heen en ontdek de verbeterde zwemplas en het aangepaste strand, het speeleiland, de gigantische mol, de speelroute, het Hoedje van Loetje en nog veel meer!

Klik hier voor meer informatie over de kwaliteitsimpuls Groenalliantie.

Kwaliteitsimpuls Groenalliantie

De ontwikkelingen in het Loetbos en de Krimpenerhout zijn onderdeel van de Kwaliteitsimpuls Groenalliantie. Groenalliantie Midden-Holland is eigenaar van de recreatiegebieden en opdrachtgever voor de Kwaliteitsimpuls. Staatsbosbeheer staat als beheerder van de recreatiegebieden aan de lat voor de uitvoering. Er wordt samengewerkt met gemeenten en andere partijen om projecten gezamenlijk te realiseren en/of te onderhouden.

Groenalliantie Midden-Holland

Groenalliantie Midden-Holland is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpen a/d IJssel, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Ze behartigen de belangen van natuur, landschap en openluchtrecreatie in de recreatiegebieden Krimpenerwaard en Reeuwijkse Plassen e.o. Staatsbosbeheer is verantwoordelijk voor het beheer van de gebieden.