Lokaal debat in Lekkerkerk

Logo Stichting WON & Bibliotheek

Op donderdagavond 16 oktober 2014 organiseren Stichting Welzijn Ouderkerk Nederlek en de Bibliotheek Krimpenerwaard om 20.00 uur in de bibliotheek van Lekkerkerk (Talmastraat 1) een lokaal debat voor de inwoners van de toekomstige gemeente Krimpenerwaard. De hoofdthema’s van deze avond zullen zijn: welzijn, cultuur & sport en de leiding van de avond zal in handen zijn van journalist Jan Timmer.

Staatssecretaris Van Rijn geeft aan dat we meer voor elkaar moeten gaan zorgen, actiever deel nemen aan de maatschappij en zo gezond mogelijk moeten blijven leven. Daarnaast zal vanaf 1 januari 2015 de nieuwe gemeente Krimpenerwaard een feit zijn.

De vragen en reacties van de inwoners kunnen weer informatie geven voor komende debatten in de (nieuwe) gemeenteraad. Immers, de nieuwe gemeenteraad staat voor grote keuzes die bepalen in wat voor soort gemeente we willen leven. Stichting WON en de Bibliotheek Krimpenerwaard vinden het belangrijk dat er geluisterd wordt naar de lokale bevolking en willen graag dat de inwoners van zich kunnen laten horen en de mogelijkheid hebben om hun vragen, twijfels en onzekerheden hierover uit te spreken.