Nationale Sportweek Krimpenerwaard

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF samen met de sportbonden met als doel om lekker sporten en bewegen te promoten. Deze week is van 20 t/m 29 september 2019 en Team Sportservice Krimpenerwaard zal hier een lokale invulling aan geven. Dit zullen zij doen in samenwerking met de lokale sportaanbieders in de gemeente, want zonder hen geen sportaanbod!

Overzicht activiteiten Nationale Sportweek Krimpenerwaard

Meer dan 35 sportaanbieders uit de hele Krimpenerwaard hebben een sportactiviteit aangemeld, bijvoorbeeld een clinic of een introductieles. Tijdens de Nationale Sportweek kunnen alle inwoners gratis deelnemen aan deze sportactiviteiten. Hierbij kan je denken aan voetbal, tafeltennis, basketbal en waterpolo, maar ook minder bekende sporten zoals Fiesta Dance, Yogilates, onderwaterhockey en Taekwan-Do kunnen een keer uitgetest worden. De activiteiten zijn gericht op verschillende doelgroepen: kinderen, volwassenen of senioren.

Klik hier voor het activiteitenoverzicht met alle gratis activiteiten tijdens de Nationale Sportweek in de Krimpenerwaard.

Klik hier voor meer informatie over Teamsportservice Krimpenerwaard.