Open Bedrijven Dagen Vlist

Op vrijdagmiddag 13 en zaterdag 14 februari vindt, op initiatief van VlistOnderneemt, de eerste Open Bedrijven Dagen Vlist plaats. Zo’n 70 ondernemers (‘van ZZP, winkelier tot multinational’) uit Haastrecht, Stolwijk en Vlist openen hun deuren voor bewoners, bezoekers en ondernemers uit de gehele regio.

In de folder een overzicht van alle deelnemende bedrijven per dorpskern, op welke dagen ze deelnemen (in de blauwe vierkantjes) en welke acties zij voor de bezoekers in petto hebben tijdens de Open Bedrijven Dagen Vlist. Begin februari is de folder huis-aan-huis verspreid in de Krimpenerwaard. Alle deelnemers zijn herkenbaar aan de Open Bedrijven Dagen poster en een tros rode ballonnen.

VlistOnderneemt is een initiatief van de Stolwijkse Winkeliersvereniging (SW), Industriegroep Vlist (IGV), Ondernemersvereniging Haastrecht (OVH) en Beauty & Brains vrouwelijke ondernemers. Samen zetten zij ondernemend Vlist op de kaart.

VlistOnderneemt coördineert en verzorgt de communicatie van de Open Bedrijven Dagen. De invulling van de dag/dagen is aan de ondernemer zelf.

We hebben ontzettend veel mooie bedrijven in Vlist. In alle soorten en maten. En daar mogen we best trots op zijn. Via de Open Bedrijven Dagen geven we bewoners, bedrijven en bezoekers een kijkje in de keuken en tonen we wat we voor elkaar kunnen betekenen.”