Raadsleden van de Krimpenerwaard doen vrijwilligerswerk bij NLDoet!

Raadsleden van de gemeente Krimpenerwaard doen op zaterdag 21 maart mee met NLdoet! Dit is de grootste vrijwilligersactie van ons land, georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NLDoet! steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties.

Raadsleden ondersteunen graag dit initiatief en door zelf deel te nemen aan de actie laten ze zien dat zij vrijwilligerswerk, dat dagelijks plaatsvindt in de Krimpenerwaardse samenleving, erg waarderen. Zij zetten zich in voor verschillende klussen in de Krimpenerwaard, zoals o.a. de verbouwing van de keuken bij de Scouting Olivier Van Noort II in Schoonhoven en het opknappen van de binnentuin voor zorgcentrum De Westerweeren in Bergambacht. Een ander doel is om een gereedschapsschuur te plaatsen in de Overtuin van Haastrecht. Ook zal voor de bewoners van verzorgingshuis Liezeborgh, het tuinmeubilair en tuinhuis ‘zomerklaar’ worden gemaakt.

Met het meedoen aan dit goede initiatief dragen de raadsleden zelf een steentje bij en hopen zij anderen te inspireren om ook vrijwilligerswerk in de eigen omgeving te gaan doen.

nl doet1