Startbijeenkomst Sportakkoord Krimpenerwaard

Om de sport te versterken én de maatschappelijke kracht daarvan beter te benutten wil de gemeente Krimpenerwaard samen met sportorganisaties, maatschappelijke instellingen en bedrijven komen tot een lokaal sportakkoord.

Om dat voor elkaar te krijgen heeft de gemeente een zogenaamde sportformateur ingeschakeld. Dat is een externe en onafhankelijke deskundige die de verschillende partijen rond de tafel brengt om concrete afspraken te maken. Het sportakkoord moet resulteren in nieuwe initiatieven en vormen van samenwerking op het gebied van sport en bewegen. Op woensdag 29 januari wordt in Lekkerkerk een startbijeenkomst gehouden.

Startbijeenkomst

Kort voor de jaarwisseling heeft sportformateur Janssens, mede namens sportwethouder Lavinja Sleeuwenhoek (Gemeente Belang Krimpenerwaard), sportorganisaties en maatschappelijke instellingen uitgenodigd voor een startbijeenkomst. Deze kick-off vindt plaats op woensdagavond 29 januari in de raadzaal van de gemeente Krimpenerwaard (Burgemeester van der Willigenstraat 58, Lekkerkerk).

Klik hier voor het hele artikel.