Startsein voor de campagne “Kom over de Brug” van Stichting Promotie Krimpenerwaard en Zilverstadmarketing

Erik Wassink (SGP) Wethouder Recreatie en Toerisme van onze gemeente Krimpenerwaard verrichten op donderdag 8 september de opening van de kaasmarkt in Gouda door op klokslag 10.00 uur de bel te laten luiden, van oudsher is dit het officiële startsein van de toeristische kaasmarkt.

 

 

Het startsein voor de markt is ook het startsein voor de campagne “Kom over de Brug” van Stichting Promotie Krimpenerwaard en Zilverstadmarketing om inwoners van Gouda te verleiden om de Krimpenerwaard te bezoeken.

Gouda en de Krimpenerwaard liggen naast elkaar en zijn alleen van elkaar gescheiden door de Hollandse IJssel. De verbinding tussen stad en platteland is hier duidelijk aanwezig. De kaas die al eeuwen in de Krimpenerwaard gemaakt wordt, vindt zijn weg naar handelsstad Gouda.

In de dorpen en stadjes in de Krimpenerwaard is heel veel te zien, te doen en te proeven. Dus probeer eens wat nieuws en kom over de brug! Je bent er écht zo! De kaasmarkt Gouda vindt iedere zomer wekelijks plaats.

Voor alle activiteiten, fietsroutes, bezienswaardigheden zie: www.indekrimpenerwaard.nl/overdebrug

Klik hier voor het artikel: Krimpenerwaard lokt Gouda de brug over met blokjes kaas: ‘We moeten ze verleiden om te kijken’