Veel gesprekken op Moederdagbraderie met Gemeente Belang Krimpenerwaard

Zaterdag 7 mei stond Gemeente Belang Krimpenerwaard op de Moederdagbraderie in Lekkerkerk. De zon trok veel bezoekers naar Lekkerkerk die na 2 jaar weer konden genieten van de karakteristieke sfeer van de Moederdagbraderie.

De Moederdagbraderie in Lekkerkerk werd gezellig druk bezocht. Bij de kraam van Gemeente Belang Krimpenerwaard was het overwegend druk en kwamen er gezellige gesprekken tot stand. Het groenonderhoud, woningbouw en de verkeersveiligheid in onze gemeente waren veel terugkerende onderwerpen van gesprek. De bezoekers vonden het prettig om geïnformeerd te worden over de vele facetten van het raadswerk. Om op deze wijze inzicht in het raadswerk te krijgen werd door de bezoekers gewaardeerd.

De kinderen konden een kleinigheid uit de grabbelton vissen en er werd enthousiast meegedaan aan onze quiz. De quiz bestond uit 8 vragen over onze mooie Krimpenerwaard. Van de 92 ingevulde formulieren waren er slechts 4 met 8 juiste antwoorden. Na een eerlijke loting kwam Miriam Soury uit Lekkerkerk als winnaar van de Moederdagtaart uit de bus.

Van harte gefeliciteerd Miriam.

Gemeente Belang Krimpenerwaard kijkt terug op een geslaagde presentatie van Gemeente Belang Krimpenerwaard en het contact met onze inwoners.

Gemeente Belang Krimpenerwaard staat op 28 mei op de jaarmarkt in Haastrecht.

Wij hopen u daar te ontmoeten.