Werkcafé verhuist naar bibliotheek Bergambacht

Vanaf dinsdag 11 juni staan maandelijks de adviseurs van het Werkcafé klaar op een nieuwe locatie in Bergambacht, namelijk de bibliotheek op Pleinstraat 4. Inwoners uit de Krimpenerwaard kunnen kosteloos langskomen voor advies over werk, (om)scholing en loopbaanontwikkeling. Én om deze mooie nieuwe locatie in te wijden, ontvangen de eerste 10 bezoekers op 11 juni een leuke verrassing!

Met wat voor vragen kunt u terecht?

Zowel werkzoekenden als werkgevers, starters en zelfstandig ondernemers kunnen met vragen bij het Werkcafé aankloppen. Vragen die tijdens het Werkcafé gesteld worden zijn bijvoorbeeld: waar moet ik beginnen als ik (ander) werk zoek? Waar liggen mijn talenten? Wat moet ik doen als ontslag boven mijn hoofd hangt? Wat kan ik met mijn diploma (behaald in het buitenland) in Nederland? Ik heb jaren thuis voor het huishouden gezorgd en wil weer aan de slag, hoe pak ik dit aan? Is er nog voldoende werk te vinden in mijn vakgebied of moet ik omscholen?

Klik hier voor meer informatie over het Werkcafé.