Willem Schoof lijsttrekker Gemeente Belang Krimpenerwaard

Willem Schoof is gekozen als lijsttrekker Gemeente Belang Krimpenerwaard voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018

           Voorzitter Jan de Goede feliciteert Willem Schoof met zijn lijsttrekkerschap voor Gemeente Belang Krimpenerwaard

Lijsttrekker Willem Schoof uit Stolwijk is de huidige fractievoorzitter van Gemeente Belang Krimpenerwaard. Naast hem zullen Wisja Pannekoek (Lekkerkerk), Pascal van der Hek (Bergambacht), Lavinja Sleeuwenhoek (Stolwijk), Yorben van Dortmont (Schoonhoven), Eddo Mondriaan (Ammerstol), Ben Schamper Gouderak), Ada van Buren (Schoonhoven), Jan de Goede (Krimpen a/d Lek), Thea van der Wekken (Gouderak),Leon de Wit (Haastrecht, en Marcel Klein-Hofmeijer (Bergambacht) de plekken twee tot en met twaalf innemen. In totaal staan er vijftig inwoners uit de Krimpenerwaard op de kieslijst van Gemeente Belang Krimpenerwaard.

Willem Schoof: “Gemeente Belang Krimpenerwaard zal de belangen van inwoners/bedrijfsleven centraal blijven stellen waarbij thema’s als leefbaarheid, behoud van voorzieningen, jongeren- en ouderenzorg een belangrijke rol zullen spelen. Gemeente Belang Krimpenerwaard presenteert zich als een springlevende, stabiele factor binnen de politiek van de Krimpenerwaard”.

Het verkiezingsprogramma met als titel “Samen Sterk” staat binnenkort op de website van Gemeente Belang Krimpenerwaard.