Meld u aan als gast op 13 december van de gemeenteraad van Krimpenerwaard

Politiek ver van uw bed? Kom eens langs bij een gemeenteraadsvergadering van Krimpenerwaard en wordt op 13 december gast van de gemeenteraad van Krimpenerwaard.

In de gemeenteraad worden alle mogelijke onderwerpen behandeld die u als inwoner van Krimpenerwaard aangaan. Maar hoe werkt de gemeenteraad? Hoe kunt u invloed uitoefenen? De leden van de gemeenteraad leggen het u graag uit. Het doel van ‘Gast in de gemeenteraad’ is het verkleinen van de afstand tussen inwoners en de lokale politiek.

Op de avond van de gemeenteraadsvergadering wordt u om 18.30 uur verwelkomt door een aantal raadsleden in het gemeentehuis, Burgemeester van de Willigenstraat 58, te Lekkerkerk. Onder het genot van soep en broodjes vertelt de griffier u meer over de werkwijze van de gemeenteraad en bereidt zij u voor op hetgeen deze avond in de gemeenteraadsvergadering aan de orde komt. Er is voldoende gelegenheid om vragen aan gemeenteraadsleden en griffier te stellen.

Op de publieke tribune worden plaatsen voor u gereserveerd zodat u de raadsvergadering goed kunt volgen. Na afloop van de raadsvergadering bent u uitgenodigd om met de raadsleden na te praten en horen zij graag wat u tijdens de raadsvergadering is opgevallen.

Enthousiast geraakt om gast van de gemeenteraad te zijn?  

Meld u aan voor 5 december via de griffie op telefoonnummer (0182) 729900 of stuur een e-mail naar griffie@krimpenerwaard.nl. Gast van de gemeenteraad gaat door bij minimale aanmelding van vijf gasten.